Számmisztika
Eredete India, ezért elnevezése indiai, vagy személyes Jantra. A Jantrában elrendezett számoknak különleges erőt tulajdonítanak: szerencsét hoz, és megvéd a betegségektől. 
A szó szanszkrit eredetű, a YAM azt jelenti, támogatni, a TRANA megszabadítás a kötelékekből. A Jantra megszabadít és támogat.

A személyes Jantra egy születési dátumon alapuló mágikus négyzet, melynek értelmezésével a személyiségünket ismerhetjük meg, annak legbelső mozgató rugóit. Ugyanakkor a Jantra talizmánként is szolgál bennünket.

A mágikus négyzet olyan számokból áll (amit a születési dátumból veszünk) amelyben minden egyes sor, oszlop és átló számjegyeit összeadva ugyanazt a számot kapjuk. A 4x4 -es mezőbe került számok segítségével készül az egyén jellemrajza. Minden egyes négyzet egy-egy életterületet foglal magába. A számoknak külön jelentésük van. A Jantra attól személyes, hogy ez a számkombináció csak annak van, aki ugyanezen a napon és ugyanebben az évben született.

Mivel a Jantra talizmán, megnézhetjük az adott évben várható tendenciákat! Azaz megtudhatja, hogy mit tartogat a 2009-es év Önnek.

Összeillőségi vizsgálat végzésére is alkalmas ez a módszer. Két ember saját személyes jantrájának elkészítése után elemezhető kettőjük kapcsolata. Mely területeken illenek össze tökéletesen és hol különböznek? Ez segít, hogy két ember, megismerve másik veleszületett jellemzőit, könnyebben el tudja fogadni egymást. Ez nem csak párkapcsolatokban hasznos, hanem pl. a szülő gyermek kapcsolatát is megkönnyítheti.
Készíttesse el személyes jantráját vagy ajándékozzon jantrát szeretteinek, ezzel is segítve őket önmaguk és életcéljuk megismerésében!

Ha többet szeretnél tudni a jantráról keress elérhetőségeimen!
Ha tetszik el is készíttetheted saját talizmánod.

Évingerné Herczog Gabriella  +3620-423-5166
E-mail: ehg @ evinger.hu