Magamról
1960. szeptember 6-án születtem, ez mindent elárul rólam annak, aki érti a jantra művészetét - 22 mesterszámmal áldotta meg sorsomat az Ég.

Mióta az eszemet tudom szerettem rajzolni és mindig elbűvöltek a természet apró csodái. Mindez oda vezetett, hogy 1981-ben elvégeztem a kirakatrendező iskolát és sokáig lelkesen tevékenykedtem ebben a szakmában.

Második gyermekem születése után, azonban pályamódosításra kényszerültem és így ismerkedtem meg a természetgyógyászat titkaival. 1993-ban drogéria kereskedői vizsgát tettem és gyógynövény üzletet nyitott a család.

1995-ben Komplex természetgyógyászat tanfolyamot végeztem, majd szakosodtam aláb-és reflexzóna masszázsra, amit a következő éveben sikeresen kitanultam, és azóta is nagy szeretettel végzek. 

Eközben megismerkedtem a kineziológiával, ami akkor még újdonság volt Magyarországon. Módszerei és hihetetlen eredményessége azonnal felkeltette az érdeklődésemet és még ebben az évben elvégeztem a 3in1 Concepts Inc. által képviselt módszer első négy tanfolyamát.

Igazi szerelemnek megmaradt a masszázs, így ezen a vonalon képeztem magam tovább és 1996 végén elvégeztem a Tradicionális Thai Masszázs, majd a Csontkovács tanfolyamokat is.

Ezután a tanulás terén egy kis pihenőidő következett. Végül a gyógynövény üzletet be kellett zárnunk és újra a kirakatrendező-, dekoratőrként kezdtem dolgozni. Közben voltak állandó klienseim, így nem jöttem ki az általános- és talpmasszőr gyakorlatból sem.
9 év múlva, újra elcsábultam és a Subrosa központban elvégeztem a Mágikus talizmánok (numerológia) tanfolyamot. Újra fellángolt a szerelem és még ebben az évben Spirituális tanfolyamra mentem, melynek haladó képzésén következő évben vettem részt. Itt ismertem meg Mandala festő mesteremet, akinél 2008-ban tanulhattam.

Mivel életörömömet a misztériumok tanulmányozásában lelem, így ennek a folyamatnak még korán sincs vége...