-
Atlantiszi számmisztika
Elemezve a számok jelentését, segítségükkel mélyre tekintő képet kapunk önmagunkról, a lelkünk, tudatunk mélyén kódolt információkról, a fizikai, lelki és szellemi szinteken. Értelmezésük, összefüggéseik felismerése által utat mutatnak az életünkben, akár kérdéses, problémás élethelyzetben is. Ezen információk révén jobban megismerjük és elfogadjuk önmagunkat, a környezetünket, a jelen helyzetet, hogy könnyebben megoldjuk sorsfeladatainkat, karmikus feladatainkat. Az őszinte önismeret, illetve a saját gondolkodásunkra való reális rálátás, alapfeltétele mindenféle belső változtatásnak.

Honnan ered?
     Ezt a módszert, egy svájci numerológus, Fritz Guggisberg dolgozta ki a múlt században. Guggisberg felismerte, hogy az ismert, több száz, vagy több ezeréves számmisztikai módszerek nem minden esetben felelnek meg a vízöntőkor állandóan változó, fejlődő feltételeinek. Munkájában fontos szerepet kapott, hogy a számok segítségével ne csak a tudatban megtalálható személyiségvonásokat, hanem a tudat mélyén ott lévő, rejtett vagy blokkolt képességeket is feltárhassuk.
     Olyan numerológiai módszer, ami megfelel az új kor energiáinak, tudatossági szintjének. Egységben figyeli a szellem-lélek-test, gondolat-érzelem-hétköznapi dolgok összefüggéseit. Az egészre törekvő számtan, a szellem, a lélek, a test, a kabbalával együtt, van benne atlantiszi, egyiptomi, óegyiptomi, héber hatás is.
     Megmutatja, a teremtő gondolataink hogyan hatnak ki az érzelmeinkre, és az érzelmeink hogyan befolyásolják a testünk egészségi állapotát. A szellemi szintről vett információkból indulunk ki, úgy haladunk a lélek, az érzések területein át a fizikai testet érintő feladatokhoz.

Életfeladataink, képességeink
     Kiszámolhatjuk a szellem, a lélek és a test ábráját, megnézhetjük életfeladatainkat. A számhoroszkóp megmutatja, a jelen földi életre milyen feladatokat hozott a lelkünk, részletezve önmagunk, a család és a társadalom felé is. Mi volt lelkünk kívánsága a leszületésünk előtt, mi a fő tapasztalási iránya ebben az életben. Megtudjuk, mindezen feladatokhoz mik azok a segítő energiák, amik támogatnak minket a feladataink elvégzésében; milyen “örökségeket” hoztunk apai, anyai vonalon, az anyának és az apának milyen feladatai és lehetőségei voltak; mi a lelkünk arany kincse. Az Atlantiszi Számmisztikával megkapjuk azt a lehetőséget, aminek segítségével el tudunk indulni életünk megváltoztatásának első lépése felé. Lehetőséget ad arra, hogy jobban megismerjük személyiségünket, és pozitív változásokat indíthassunk el. Segít rávilágítani életfeladatainkra, így fordítani tudunk sorsunkon, aminek kedvező hatását érezhetjük az élet bármely területén: hivatásunkban, párkapcsolatunkban, egészségi állapotunkban, önbizalmunk növekedésében, ismerőseink, családtagjaink elfogadásában.
     Részletes jellemrajzot ad, feltárja a blokkoló, gátló energiákat és a jelen lévő segítő, támogató impulzusokat is. Választ kapunk az életutunkkal kapcsolatos megoldandó alapkérdésekre.

Testünk, lelkünk állapota
     Megmutatja, hogy az egyes részeink (gondolatok – érzelmek – fizikai test) hogyan hatnak egymásra. Azaz a gondolatok és a szellemi dolgaink hogyan hatnak a lelkünkre, az érzelmeinkre, és a fizikai világ feladataira. Lelkileg, érzelmileg hogyan viszonyulunk a szellemi témákhoz, a saját belső világunkhoz, és külső fizikai világhoz. Valamint rávilágít az érzékenyebb testpontjainkra, mely testrészekhez kapcsolódó érzelmi, gondolati területekre kell nagyobb mértékben figyelni ahhoz, hogy megőrizzük egészségünket. Megmutatja testünk energiaáramlását, felhívva a figyelmet, milyen lelki és szellemi témák, területek feladatai kapnak hangsúlyosabb teret az életünkben.

Az Atlantiszi Számmisztika a Test - Lélek - Szellem egészséges egyensúlyának elérésére törekszik. Így segít, hogy harmóniába kerüljünk önmagunkkal és környezetünkkel. 

"Ezt a módszert használtuk Atlantisz idején is. Azért kapta vissza az emberiség ezt a tudást, hogy segítsük vele a mai kristálygyermekek munkáját, megkönnyítve így a dimenzióváltást."

Ha többet szeretnél tudni az atlantiszi számmisztikáról keress elérhetőségeimen!
Ha tetszik el is készíttetheted saját elemzésed.
Évinger Boglárka 
Telefon: +3620-390-3863    E-mail: bogi @ evinger.hu